Höst, "Gammel-trainee" och Planenheten

Publicerad: 2017-08-18

Semestern är över och korridorerna fylls på för varje dag som passerar. Och om man skulle gå igenom dessa långa korridorer, förbi exakt alla andra kontor och förbi alla som sitter i kontorslandskapet längst ner och om man tar sig till den absoluta spetsen av Ängelholms stadshus. Där kommer att hitta man min nya arbetsplats.

Numera sitter jag på planenheten och hösten kommer bjuda på nya utmaningar. Inte bara på arbetet i våra hemkommuner, utan även vårt projekt går in mot sin slutfas. Detta innebär intensiv informationsinsamling, sammanställningar, studiebesök, intervjuer och så vidare.

Om någon vecka går vi traineer dessutom över till att bli gammeltraineer när den nya traineegruppen tar över. Så under hösten kommer de nog synas mer och mer på våra sociala medier, men tro inte att vi gamlingar är borta för det!

Det blir ett kort inlägg för mig denna gång. Men jag kan ju passa på att hälsa er alla tillbaka från semestern! Hoppas alla får en underbar höst. Eller en fortsatt trevlig sommar, för inte kan den väl vara över?

//Edvin Hansson

 

lego, dator

Bildtext: Tillbaka till kontoret!