Så skapar du lyftet med framgångsrik försäljning

Företagande handlar om försäljning. Det kan gälla varor, tjänster eller helt enkelt din egen kunskap. Oavsett vilket så gäller alltid: Med framgångsrik försäljning kan du skapa ett framgångsrikt företag.

Det här är kvällen för dig som vill ha inspiration och tips från de som verkligen har gjort det, från de som lever mitt i försäljningens verklighet. Du får vara med om en kväll med många möten och mycket inspiration, högt tempo och glädje. Du får med dig hem redskap att öka din försäljning och lönsamhet. Har du råd att stanna hemma?

 

Framgångsrik försäljning med e-handel

Hur gör du för att attrahera kunderna, skapa flöde, få in dem på din hemsida och sedan verkligen handla när de väl är där. Rikard Axelsson driver landets första e-handelsinkubator i Helsingborg, E-commerce Park o Sweden, inkubator, logistikcenter och kluster för e-handlare och e-handelsleverantörer. 

 

10 gränslösa tips när du träffar okända

Genom att träffa personer med olika bakgrund, erfarenheter och kompetenser, suddas de traditionella gränserna mellan olika branscher och kompetenser ut. Perspektiven vidgas och nya affärer skapas. Mångfald är morgondagens konkurrensfördel. Bo Nilsson från Gränslösa Möten, visar hur du kan förhålla dig och hur just du kan skapa mer affärer genom nya relationer. Tänk att få gå utanför dina normala ramar och skapa något nytt. Bo är social entreprenör som bl.a. utvecklat Båstad Företagsbys koncept och har verksamheter i Afrika och i Norge. Han drivs av mötet med olika människor. Gränslösa möten har successivt vuxit fram byggt på hans egna globala erfarenheter. Mötesformen har fått mycket positiv uppmärksamhet.

 

Sikta inte på förstaplatsen – skaffa den

Få fart på affärerna! När du säljer tjänar du pengar! Kom in i huvudet på din kund – och stanna där! Hur utvecklar och använder du dina främsta redskap som egen företagare? Så att du blir uppskattad, ihågkommen och får sälja mer? Vill du få svar på detta, och mycket mer, är detta för dig. Boo Gunnarsson är PR-expert på programvaruföretaget VISMA Spcs. Hans långa erfarenhet som marknadsförare och mångåriga kontakter med nya företagare, ligger till grund för de konkreta tips han ger dig, på hur du ska tänka och göra för att få fart på affärerna.

 

Möt två spännande företagare, Anna Rydberg, Vd på Student Network AB samt Annette Melander-Berg, Vd på Lightfinder AB, som startat och driver sina företag. De delar med sig av egna erfarenheter och tips på hur du skall lyckas med din kund. Tillsammans hyllar vi Årets Nyföretagare samt Årets Mentor. Du får tillfälle att möta andra under kvällen och utöka ditt nätverk. Ta med visitkort, din namnbricka samt ett gott humör. Var beredd på högt tempo och många nya spännande möten. Konferencier är proffsiga och inspirerande Olof Engvall, från Engvall Media AB.

 

Program:

  • Framgångsrik försäljning genom e-handel (Rikard Axelsson VD på e-commerce Park of Sweden)
  • 10 härliga tips när du träffar okända (Bosse Nilsson från Gränslösa möten)
  • Kom in i och stanna kvar i huvudet på din kund (Bo Gunnarsson, Visma - ansvarig för PR och externa relationer)
  • Årets nyföretagare presenteras

 

Konferencier: Olof Engvall

När: 8 oktober 
Tid: 17:15 – 19:45. 
Var: Helsingborg Arena
Kostnad: Fri entré

Anmäl dig här