Bokning

Här bokar du dig till de olika programpunkterna under Näringslivdagarna. Du väljer vad du vill gå på och trycker boka. När du är nöjd med din bokning trycker du på bekräfta bokning i varukorgen och fyller i dina uppgifter i det följande stegen. Vid eventuella frågor kontakta oss på This is an email address  

 

Världens bästa afterwork

Den 7 oktober klockan 17 är du välkommen till Världens bästa afterwork på Helsingborgs Arena. Som värd för kvällen står vännerna på Animero, Gertrud, MplusM, AddEmotion, THINK & Øredev. Alla är välkomna.

Fritt inträde: Anmäl dig via Facebook. 

Med reservation för ändringar

06 oktober

07 oktober

 • The Future Conference

  13.00 - 17.00

  Samtal om framtiden går ofta i mörka färger. Det vill vi ändra på under The Future Conference. En dag som är en del i något större, en ny verklighet där det aldrig har gått så fort som nu och det kommer aldrig mer gå så här långsamt. Välkommen till framtiden.

  Helsingborg Arena Fritt inträde

08 oktober

 • Näringslivsdagen

  8.30 - 16.00

  Danskt-svenskt med inriktning på fasta förbindelser. Det är årets tema för Näringslivsdagen. Vi bjuder på en heldag full med inspirerande talare, spännande föreläsare och livliga debatter.

  Helsingborg Arena Fritt inträde

 • Nyföretagarcentrums temakväll

  18.00 - 20.00

  NyföretagarCentrums temakväll Inleds med presentation av utmärkelsen ”Årets Nyföretagare”. Därefter får vi lyssna på en föreläsning på temat "så skapar du rubriker åt ditt företag" I grunden består ju nämligen alla företag av bra berättelser. Berättelser som skapat livskraftiga verksamheter och som är värda att föra vidare.

  Helsingborg Arena Fritt inträde

09 oktober

 • Frukostklubben

  6.45 - 8.30

  Vi rivstartar torsdagen på Dunkers Kulturhus med Marknadsföreningens välbesökta Frukostklubb. Välkommen hit och njut av frukost, mingel och inspirerande föredrag.

  Dunkers kulturhus 80 kr (gratis för dig med Frukostklubbskort)

  Sista avbokningsdag för denna programpunkt är passerad. Väljer du att boka denna så kan du inte avboka.

 • Klimatdagen

  9.00 - 15.30

  ”Näringslivet vill ha mer action i klimatfrågan!”. Det är temat för Klimatdagen som arrangeras den 9 oktober på Helsingborg Arena.

  Helsingborg Arena Fritt inträde