Näringslivsservice

Via Familjen Helsingborgs näringslivsservice lotsar vi dig och ditt företag genom olika ärenden. Vi är länken till alla näringslivstjänster och till all information som du som företagare kan behöva.  

butiken

Kontoret på Drottninggatan 7A, Helsingborg

Att starta nytt eller etablera sig som företag i en ny region kan vara komplicerat och invecklat. Därför har vi samlat både kunskap och kontakter på ett och samma ställe. Detta är ett sätt att erbjuda service till företagare samt ett kontor där du får personlig service, snabb hjälp och konkreta råd.

Här får du svar på näringsrelaterade frågor, information om kommunerna, näringslivs- och branschorganisationer och myndigheter. Men även etableringsfrågor om mark, bygglov och lokaler. Samverkan tvärs över förvaltnings- och kommungränserna gör att vi enkelt ordnar så du exempelvis får rätt blankett för serverings- och utskänkningstillstånd, oavsett vilken kommun du väljer att etablera dig i.

 

Välkommen!

Använd formuläret nedan för att skicka in din synpunkt till oss. Din åsikt är värdefull och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår webbplats. Tack.