Välkommen hem till Sveriges skönaste familj

Vi i Familjen Helsingborg har fullt upp. Det är bastun som ska värmas till ditt vinterdopp, ostar, korvar och andra delikatesser som ska beredas i gårdarnas kök och stigar som ska snitslas genom skogar och raviner.

 

Året om och dygnet runt förbereder vi oss för att ta emot dig, här hemma hos oss. Vi bor längs med kusten och en bit in i landet, mitt i Öresundsregionen. På en timme från Stockholm (med flyg) eller Köpenhamn (med tåg eller bil) är du här.

 

Vi är 11 kommuner som skapar mervärden genom att arbeta tillsammans. Vi vill att vår region ska upplevas som en sammanhängande stad och vara en av norra Europas mest kreativa platser. Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

 

På den här sidan har vi samlat allt som vår familj har att erbjuda. Så välkommen hit surfa runt och låt dig inspireras!

 

Till dig som är företagare eller produktägare i vår region

Vill du lägga till information på vår webbplats? Eller har du information som behöver uppdateras? Det är dina kommande kunder som är inne på webbplatsen! Är informationen fel eller inte aktuell, vänligen kontakta din närmaste turistbyrå, så hjälper vi dig.

 

Välkommen hem till oss i Familjen Helsingborg!

 

Vi i familjen Helsingborg

Vår familj