Aplagårdens B&B och vingård

Ekebyvägen 27 Helsingborg

Vi välkomnar både privat- och företagsgäster året runt till lugnet på Aplagårdens B&B och vingård. Vår 1800-tals skånegård i korsvirke, med härlig trädgård och många djur, är lantligt belägen i utkanten av Bårslövs gamla kyrkby men bara 10 minuters bilfärd från centrala Helsingborg. Det är nära till det pittoreska gamla fiskeläget Råå, härliga bad, golfbanor och många gårdsbutiker, plantskolor, Väla köpcenter samt andra utflyktsmål.

Faciliteter

 • Djurfritt i objektet
Läs mer

Båstad Cykelresor

Stensåvägen 17 B Båstad

Att cykla längs kusten är något speciellt, med öppet hav på ena sidan och böljande åkerlandskap på andra. Men det som mer än något gör Bjärehalvön så unikt och perfekt för just cykelåkning är Hallandsåsen som följer hela halvön. Åsen erbjuder terräng som är svår att hitta någon annanstans i södra Sverige. Här finns stigningar på upp emot 2-3 kilometer med en höjdmeter på över 200 meter.

Faciliteter

 • Djurfritt i objektet
 • Gemensamt kök
Läs mer

Hanksville Farm Camping

Torrlösa 2140 Svalöv

En enkel naturcamping med allt du behöver för att må gott. Har du inget eget tält kan du hyra ett möblerat. I en lantlig och rofylld miljö på Landskronaslätten tar vi emot dig i en familjär stämning. Ett perfekt läge för en övernattning när du är på väg till och från Europa, eller stannar längre för att upptäcka Skåne. Här kan du äta kvällsmat, lagad av husmor, i vår lilla bistro och koppla av med en dryck från baren.

Faciliteter

 • Djurfritt i objektet
 • Parkering/Garage
Läs mer

Lagetorps B&B, Lägenhet

Svenstorp 897 B Ljungbyhed

För dig som vill bo mitt i naturen men ändå ha tillgång till alla bekvämligheter. Hos oss på Lagetorps B&B kan välja att bo i stuga eller i en lägenhet. Vårt B&B är en tillbyggnad av gårdens loge och är det första ni ser när ni kommer uppför backen mot gården. Totalt är det 3 rum med 8 sovplatser. Allt är mycket fräscht och välutrustat, med en fantastisk milsvid utsikt över Söderåsens norra sluttning och Ljungbyhedstrakten. På bottenvåningen hittar ni hall, toalett och dusch, första planet är ett gemensamt kök/allrum och de två översta planen har två respektive ett rum. 300 m från gården finns även en äldre sommarstuga med 5 bäddar att hyra, samt hästhage om du vill ta med din egen häst.

Faciliteter

 • Djurfritt i objektet
 • Parkering/Garage
 • Gemensamt kök
Läs mer

Lagetorps B&B, Stuga

Svenstorp 897 B Ljungbyhed

Mitt i naturen ligger vår ”nygamla” sommarstuga som vi köpte 2014 ligger alldeles för sig själv som sista huset på vägen ca 300 m från huvudgården omringad av beteshagar och skog. Där finns ett äldre kök (med kylskåp, spis, ugn, mikro), toalett, dusch samt vedkamin för mys under murriga kvällar. I sovrummet finns en dubbelsäng, i vardagsrummet matrumsbord och en rejäl bäddsoffa för två personer samt i hallen en mindre extrasäng som är 170 cm lång. Stugan tar sitt vatten från en källa uppifrån skogsbrynet och det smakar fantastiskt. Vi har även en lägenhet med 3 rum och 8 bäddar att erbjuda.

Faciliteter

 • Djurfritt i objektet
 • Parkering/Garage
 • Gemensamt kök
Läs mer
Föregående12