Accelerator - THINK

Vad är en accelerator?

En accelerator är ett intensivt utvecklingsprogram för tech startups där man som entreprenör får möjlighet att komma igång och bygga sitt bolag i en kreativ och dynamisk miljö. Bolagen stöttas under tiden i acceleratorn av affärscoacher och mentorer samt får tillgång till investerare.


Vad är THINK?

Think logo ny

Think big. Start small. Scale fast or fail fast. Repeat. Detta är mantrat för THINK som är södra Sveriges första accelerator, ett intensivt tremånaders program för tech startups. Du får under tre månader tillgång till gratis kontorsplats, utbildningar och ett brett nätverk av andra entreprenörer, mentorer, rådgivare och investerare. Dessutom ser vi till att hela tiden hjälpa dig att sätta mål och peppa dig att jobba mot dessa.

Efter de tre månaderna kan du som entreprenör sitta kvar i THINK under ytterligare ett år, då kostar kontorsplatserna 1 500 SEK/person och mötesfrekvensen med coacherna minskar. Vi kör i dagsläget två program per år, ett under våren och ett under hösten. 

 

Var hittar jag THINK?

SHIP

Mindpark.

 THINK Accelerate hittar du på Mindpark, i samma byggnad som Lunds universitet, Campus Helsingborg på Bredgatan 11. På Mindpark finns idag runt 100 andra företag i en kreativ miljö med massor av nätverksmöjligheter. Efter det att acceleratorns tre första månader är över kan du välja att sitta kvar i THINK, antingen på Mindpark eller på kontorshotellet Linc i Landskrona. 


Varför ska jag söka till THINK?

Think, Ship, Linc och Mindpark

Vill du se att ditt företag utvecklas snabbt? Vill du bli utmanad att hela tiden tänka större? Vill du snabbare nå Product-Market-Fit? Då är THINK för dig.

Som entreprenör i innovativa tillväxtbolag är det tre saker som är extra viktiga, tre saker som vi byggt THINK kring. Stimulerande miljö, nätverk och kapital.  Vi erbjuder dig en dynamisk och inspirerande miljö, ett brett nätverk av entreprenörer och mentorer samt kontakter till investerare.

 


Vad krävs för en plats i THINK?

Think, Ship, Linc och Mindpark

För att kunna få en plats i THINK krävs det först och främst att ditt företag är registrerat i någon form. 

THINK jobbar främst med digitala bolag. För att läsa mer om vad som krävs av dig och ditt team besök vår hemsida, http://thinkaccelerate.com eller kontakta Johannes Ivarsson på This is an email address eller på 0709 - 69 28 02.

 

Vilka företag finns i Thinks Accelerator? 

På Thinks webbplats hittar du mer information om de företag som är verksamma i acceleratorn, läs mer här >

Fler bilder finns här>


Initiativtagare:

 

Initiativtagare